Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

Help please: Can't sey up mediabox

04-26-2011, 12:16 AM
# 1 (permalink)
jbdb_org
I've read the directions two times and scanned the Forum. I'm not understanding what I'm doing wrong in setting this up.

Plugin enabled. Module in place. I put this code for a YouTube Video in both an article on the page "test mediabox"http://bournedigital.com/testing-mediabox.

All I get is a popup with 404 component not found.
It could be I'm putting the code in the wrong place, using an article. I tried putting it in the module under plugin code but that didn't work for me either.

Or I could have the syntax of the code wrong.

Or I may be not understanding something.

Help please.


<p>and here is an embed from vimeo that works what is showing here with code after mbox</p>
{mbox:src="http://www.youtube.com/embed/Fii-KPEmcMw"|VIDEO HEIGHT="390"|VIDEO WIDTH="640"|title=You Tube embedded |vthumb=VIDEO IMAGE|height=VIDEO IMAGE HEIGHT|width=VIDEO IMAGE WIDTH|caption=CAPTION TEXT} <iframe src="http://player.vimeo.com/video/22530335?title=0&amp;byline=0&amp;portrait=0&amp;c olor=80ceff" frameborder="0" height="326" width="580"></iframe> and here is my attempt to use that embed in mbox {mbox:src="http://player.vimeo.com/video/22530335?title=0&amp;byline=0&amp;portrait=0&amp;c olor=80ceff" width="580" height="326" frameborder="0"&gt; } and here with the word iframe <iframe> {mbox:src="http://player.vimeo.com/video/22530335?title=0&amp;amp;amp;amp;byline=0&amp;amp; amp;amp;portrait=0&amp;amp;amp;amp;color=80ceff" width="580" height="326" frameborder="0"}</iframe>
04-26-2011, 09:11 AM
# 2 (permalink)
arefund
Go here and follow this instructions that will help you out with your issue:

Multimedia Box 2.0
04-26-2011, 11:48 AM
# 3 (permalink)
jbdb_org
They are not clear. In what (?article) should I put precisely what code for an external or an local link. I need specifics that the article does not offer.
04-26-2011, 01:53 PM
# 4 (permalink)
orion_
Hi

First, you can not use embedded code here only the youtube link it self.

You can use this in either an article.. or use the module.
If you want to use it in an article.. then you simply add this code:

{mbox:your-youtube.com-video-link|height=390|width=640|title=You Tube Video|vthumb=yourimage.jpg|height=150|width=120|ca ption=CAPTION TEXT}

Make sure the image you use for the vthumb is stored in images/stories folder, and that in the plugin (as by default) it is defined there

If you want to use the module, you simply add the code into the area, and publish the module in any position
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password